Er zijn veel websites voor LEGO-fans. Logisch, want over de speelgoedfabrikant en zijn producten valt veel te vertellen. En met zo veel websites ben je altijd verzekerd van het laatste LEGO-nieuws in je eigen taal. Handig!
Wat al die websites missen, zijn de diepgravender artikelen. Onderzoeken. Uitgebreidere reviews. Achtergrondverhalen. Dat werk.
Juist daarom is BrickMag.nl er. Op deze website vind je namelijk minder snelle nieuwsberichten, maar meer duiding. Achtergrondartikelen over trends dus, en reportages waarin het laatste nieuws wordt gecombineerd met actuele marktinzichten. Maar dan wel weer zo dat ze lekker vlot lezen. Geen Financiële Telegraaf dus, maar ‘LEGO-journalistiek’. Positief, maar wel kritisch. Want BrickMag.nl is onafhankelijkheid en wil dat graag blijven.

Onderzoeken, schrijven, reviewen: een artikel schrijven kost tijd. Het onderhouden van deze website natuurlijk ook. That’s part of the game.
Om deze website draaiend te houden, publiceren we de diepgravende achtergrondverhalen ook in Blendle. Daar worden LEGO-artikelen, zoals dat verhaal over dure LEGO-dozen, erg gewaardeerd. Willen we dit niveau blijven bieden, dan zijn donaties op zijn tijd ook prettig.
Daarom vind je onder artikelen een banner of een donatieoptie. Door te doneren laat je zien dat je BrickMag.nl waardeert en graag goede artikelen over je favoriete merk leest.

Vandaar ons beroep op je. Alle beetjes helpen!

Totaal: € -